Om
Asbjørn
Riis-Søndergaard

Filosofiuddannet konsulent, formidler og foredragsholder
med ekspertise i bæredygtighed.

ARS17 blev startet i 2019 af Asbjørn Riis-Søndergaard, med henblik på at hjælpe virksomheder og organisationer med grøn omstilling. ARS17 er sat i verden for at skabe bæredygtige brands, herunder inspirere virksomheder og organisationer til at tage ansvar for at regenerere planeten og skabe bedre social trivsel samt bruge dette til at styrke forretningsudviklingen i kommercielt øjemed.  

ARS17 bedriver konsulentvirksomhed, foredragsvirksomhed og formidlingsvirksomhed, med henblik på at styrke den grønne omstilling i Danmark.  

Om Asbjørn Riis-Søndergaard

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er Cand. Mag. i Filosofi og Historie og har mere end 10 års erfaring med formidling og storytelling.

Han har arbejdet som PR- og kommunikationschef i MN RETAIL (tekstilindustrien) og i bæredygtighedsfonden Chora Connection (støttet af VELUX).

Asbjørn er vokset op på højskoler i Jylland og på Fyn og har lige siden været optaget af filosofi, samfund og natur. Som filosofisk formidler med bæredygtighedsekspertise er Asbjørn på en mission for at inspirere til bæredygtig og grøn omstilling i samfundet, gennem aktuel oplysning, kreativ formidling og fængende storytelling.

Asbjørn har især med de to foredrag PLANETBUSINESS og INTET ER UFORANDERLIGT været med til at vise retning og give inspiration til hvordan et bæredygtigt samfund ser ud over hele linjen. Han har holdt mere end 30 foredrag om tematikken i hele landet og foredraget er oplagt til inspirationsdage, workshops, seminarer og kick-off overfor lærere og elever på uddannelsesinstitutioner såsom efterskoler, gymnasier, højskoler og universiteter, samt til virksomheder som gerne vil styrke deres strategiske indsats og storytelling på området. Foredrag/oplæg kan ligeledes skræddersys på mange forskellige måder.

Kontakt: 
post@ars17.dk
+45 53854684

Copyrights:
Billederne på dette website må ikke videregives eller bruges i andre sammenhænge, uden forhåndsaftale med ARS17. Alle billeder på hjemmesiden er bragt under licens af UNSPLASH (www.unsplash.com), Adobe Stock og øvrige billeder er ejet af ARS17.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i den bæredygtige vinkel, så lad mig hjælpe jer med at løse jeres opgaver.
Tryk herunder for at komme igang allerede nu.
start samtalen