Om
Asbjørn
Riis-Søndergaard

Foredrag, formidling og rådgivning
i PR, Bæredygtighed
og FN's 17 Verdensmål.

ARS17 er startet af Asbjørn Riis-Søndergaard for at sætte fokus på bæredygtig omstilling i det danske samfund.

Som selvstændig rådgiver og foredragsholder, med baggrund i filosofi- og kommunikationsfaget specialiserer ARS17 sig i rådgivning og formidling inden for bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål.

ARS17 er startet for at imødekomme det stigende behov i samfundet, for ny viden og millennial-baseret ekspertise inden for bæredygtighed.

Profil

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er uddannet i filosofi og Historie og har 10 års erfaring som PR & Kommunikationsrådgiver.
Han har arbejdet som kommunikationschef i tekstilindustrien og i bæredygtighedsfonden Chora Connection og har siden 2019 været selvstændig konsulent i firmaet ARS17, som specialiserer sig i rådgivning og formidling inden for bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Som PR- og Kommunikationskonsulent med bæredygtighedsekspertise er Asbjørn på en mission for at skabe bæredygtige brands og inspirere til grøn omstilling i samfundet, gennem aktuel oplysning, kreativ formidling og fængende storytelling.

Asbjørn har holdt mere end 25 foredrag om filosofien og ideen bag bæredygtighed og de nyeste trends og tendenser bl.a. inden for FN’s 17 Verdensmål.
Hans unikke profil som kobler humaniora, samfund og business i bæredygtighedsdagsordenen, gør ham til en af de mest efterspurgte foredrag/oplægsholdere og keynotetalere i Danmark.
Hans profil er oplagt til inspirationsdage, kickstart af workshops og til at formidle den nyeste viden.

Profile

Asbjørn Riis-Søndergaard is born and raised in Denmark and lives in Copenhagen.
He holds a Masters Degree in Philosophy with a wide range of side subjects in Journalism, Sociology and History.

He has 10 years of experience as a Communicator & Storyteller (Head of Communications, Head of PR, Freelancer Writer, Public Speaker and Podcaster etc.)

He was furthermore an awarded mentor in Mentor Danmark, have written more than 20 articles, reviews and opinions in Danish Newspapers and Magazines (Politiken, Atlas Magasin and Information) and have given more than 25 talks and keynotes.

He was also an Artist-in-Residence at Fundacíon Flaquer in Catalonia (2019) and at De-Construct in New York (2020) and have traveled and lived in various parts of the world.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i den filosofiske vinkel på bæredygtighed er du meget velkommen til at booke mig til et foredrag, en workshop eller et rådgivningsforløb.
start samtalen