Om
Asbjørn
Riis-Søndergaard

Filosofiuddannet PR-konsulent og foredragsholder
med ekspertise i bæredygtighed.

ARS17 blev etableret i 2019 af Asbjørn Riis-Søndergaard for at tilbyde fleksibel hjælp til løsning af PR og kommunikationsopgaver.

Navnet ARS refererer dels til Asbjørns initialer og dels til den latinske betegnelse for begrebet 'kundskab'. 17 refererer til FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling af verden.

Med baggrund som PR- og kommunikationschef har Asbjørn erfaring med at arbejde med alt fra internationale high-end modebrands, konsulentvirksomheder til Non-Profit organisationer.  En rød tråd i hans arbejde er passionen for at skabe autentiske, bæredygtige brands der tager udgangspunkt i virksomhedens DNA og kernefortælling.  
Med udgangspunkt i den nyeste viden om bæredygtighed er det visionen at udvikle brands der ser muligheder i det 21. århundredes store udfordringer som grøn omstilling, purpose og inspiration af followers.  

Vælger du at bruge ARS17 får du derfor en kompetent og effektiv PR & kommunikationskonsulent og en content kreatør, som også er ekspert i bæredygtighed og leverer ud fra værdierne: professionalisme, salighed og kvalitet.

Om Asbjørn Riis-Søndergaard

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er uddannet i Filosofi og Historie og har 10 års erfaring som PR & Kommunikationsekspert.

Han har arbejdet som PR- og kommunikationschef i MN RETAIL (tekstilindustrien) og i bæredygtighedsfonden Chora Connection (støttet af VELUX).

Som PR- og Kommunikationskonsulent med bæredygtighedsekspertise er Asbjørn på en mission for at skabe bæredygtige brands og inspirere til grøn omstilling i samfundet, gennem aktuel oplysning, kreativ formidling og fængende storytelling.

Asbjørn har holdt mere end 25 foredrag om filosofien og ideen bag bæredygtighed og de nyeste trends og tendenser bl.a. inden for FN’s 17 Verdensmål.
Hans unikke profil som kobler humaniora, samfund og business i bæredygtighedsdagsordenen, gør ham til en af de mest efterspurgte foredrag/oplægsholdere på området i Danmark.
Hans profil er oplagt til inspirationsdage, kickstart af workshops og til løsning af konkrete PR og kommunikationsopgaver.

Kontakt: 
post@ars17.dk
+45 53854684

Copyrights:
Billederne på dette website må ikke videregives eller bruges i andre sammenhænge, uden forhåndsaftale med ARS17. Alle billeder på hjemmesiden er bragt under licens af UNSPLASH (www.unsplash.com), Adobe Stock og øvrige billeder er ejet af ARS17.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i den bæredygtige vinkel, så lad mig hjælpe jer med at løse jeres opgaver.
Tryk herunder for at komme igang allerede nu.
start samtalen