Om
Asbjørn
Riis-Søndergaard

Cand. Mag. i Filosofi & Historie,
foredragsholder og debattør,
med ekspertise i bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål.

Mit navn er Asbjørn Riis-Søndergaard.

Jeg er vokset op på de danske højskoler med forældre der mødte hinanden til moderne jazz ballet og begge læste litteraturvidenskab. Siden har de været skolefolk som bl.a. har undervist i psykologi, pædagogik, litteratur, dans og idræt.

Jeg er uddannet Cand. Mag. i Filosofi og Historie fra Roskilde Universitet, Københavns Universitet og Austral University og er tidligere kommunikationschef i fonden Chora Connection og i tekstilvirksomheden MN Retail.

Jeg har også arbejdet som mentor for børn og unge i flere år bl.a. hos Mentor Danmark.

Som selvstændig har jeg specialiseret mig i oplysning, rådgivning og formidling. Med udgangspunkt i relevant viden, filosofien og kunstens sprog og mine personlige erfaringer, formidler jeg nye vinkler på bæredygtighed og FNs’ 17 Verdensmål.

I 2019 holdte jeg mere end 15 foredrag, oplæg og keynotes rundt omkring i landet.

Jeg er også debattør, skribent og moderator og har bl.a. haft mere end 15 artikler publiceret bl.a. i Politiken, Atlas Magasin og Information.

Jeg har desuden tidligere været Artist-In-Resident hos Fundacíon Flaquer i Catalonien (2019) og hos De-Construct i New York (2020), ligesom jeg har rejst og boet i store dele af verden både privat og professionelt.

Jeg elsker at komme rundt og holde foredrag uanset om det er på en højskole, efterskole, universitet, i en forening eller i en virksomhed/organisation.

Ring eller skriv endelig, så finder vi ud af om jeg kan hjælpe jer med at bliver klogere på de aktuelle og inspirerende dagsordner og nå et skridt længere med at finde jeres unikke tilgang til bæredygtighed.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i den filosofiske vinkel på bæredygtighed er du meget velkommen til at booke mig til et foredrag, en workshop eller et rådgivningsforløb.
start samtalen