Om
Asbjørn
Riis-Søndergaard

Foredrag, formidling og rådgivning
i filosofi, bæredygtighed
og FN's 17 Verdensmål.

ARS17 er startet af Asbjørn Riis-Søndergaard for at sætte fokus på filosofi, kulturliv og bæredygtig omstilling i det danske samfund.

Som selvstændig rådgiver og foredragsholder, med baggrund i filosofi- og kommunikationsfaget specialiserer ARS17 sig i rådgivning og formidling inden for bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål.

ARS17 er startet for at imødekomme det stigende behov i samfundet, for ny viden og millennial-baseret ekspertise inden for bæredygtighed.

Profil

Mit navn er Asbjørn Riis-Søndergaard.
Jeg er uddannet Cand. Mag. i Filosofi fra Roskilde Universitet, Københavns Universitet og Austral University, med sidefag i historie, sociologi og journalistik og er tidligere kommunikationschef i fonden Chora Connection og i tekstilvirksomheden MN Retail.

Jeg har også arbejdet som mentor for børn og unge i flere år bl.a. hos Mentor Danmark.

Som selvstændig har jeg specialiseret mig i oplysning, rådgivning og formidling.
Med udgangspunkt i relevant viden, filosofien og kunstens sprog og mine personlige erfaringer, formidler jeg nye vinkler på temaer som bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.
Jeg holder jævnligt foredrag, oplæg og keynotes rundt omkring i hele landet.

"(..) Asbjørn formåede igennem et spændende oplæg, og med god inddragelse af lærerkollegiet, at sætte fokus på de muligheder der ligger for Kold Tekniske Gymnasium i forbindelse med at få sat FN's Verdensmål og bæredygtighed på dagsorden – dels i den praktiske dagligdag men i høj grad også i relation til undervisningen.
- Thomas Asmus (Rektor, Kold Gymnasium)


Med 10 års erfaring som kommunikatør, løser jeg desuden alle kommunikationsopgaver.
Jeg er også debattør, skribent og moderator og er bl.a. publiceret i Politiken, Atlas Magasin og Information.

Jeg har desuden tidligere været Artist-In-Resident hos Fundacíon Flaquer i Catalonien (2019) og hos De-Construct i New York (2020), ligesom jeg har rejst og boet i store dele af verden både privat og professionelt.

Jeg elsker at komme rundt og holde foredrag uanset om det er for organisationer, virksomheder eller uddannelsesinstitutioner.

Ring eller skriv endelig, så finder vi ud af om jeg kan hjælpe jer med at bliver klogere på de aktuelle og inspirerende dagsordner og nå et skridt længere med at finde jeres unikke tilgang til bæredygtighed.

Profile

My name is Asbjørn Riis-Søndergaard.
I am born and raise in Denmark, but have traveled and lived in various parts of the world.
I hold a Masters Degree in Philosophy with a wide range of side subjects in Journalism, Sociology and History.

I have 10 years experience as a Communicator & Storyteller (Head of Communications, Head of PR, Freelancer Writer, Public Speaker and Podcaster etc.)

I was an awarded mentor in Mentor Danmark, have written more than 20 articles, reviews and opinions in Danish Newspapers and Magazines (Politiken, Atlas Magasin and Information) and have given more than 25 talks and keynotes.

I was also an Artist-in-Resident at Fundacíon Flaquer in Catalonia (2019) and at De-Construct in New York (2020) and have traveled and lived in various parts of the world.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i den filosofiske vinkel på bæredygtighed er du meget velkommen til at booke mig til et foredrag, en workshop eller et rådgivningsforløb.
start samtalen