En guide til FNs 17 Verdensmål
Beskrivelse
Hvordan kan i bruge FNs 17 Verdensmål? Foredraget giver et totalt overblik over agendaen og deres anvendlighed i netop jeres specifikke kontekst.
Hvornår
Kan bookes løbende.
Målgruppe
Små, mellem og store virksomhed, organisationer og uddannelsesinstitutioner.
Dette foredrag/oplæg handler om den bæredygtighedsplan for verdens totale udvikling, som FN lancerede i 2015.

FNs 17 Verdensmål rummer tilsammen en samlet politisk plan, der også kan bruges af virksomheder og NGO’er som værktøj til at skabe vækststrategier, branding og innovation.  

De giver en mulighed for at finde jeres unikke identitet og skabe storytelling som skaber fornyet interesse for jeres forretning og sikrejeres bidrag til den bæredygtige omstilling.  Hvordan kan i tappe ind i verdensmålene og bruge dem til at udviklejeres forretning, i CSR, i ledelsen eller i jeres kommunikation? Foredraget/oplægget kan skræddersys til alle typer af virksomheder, fra smv’er til større virksomheder og vil typisk indgå som led i en workshop hvor jeres medarbejdere får mulighed for at arbejde konkret målenehvor det giver mening for netop dem.
Interesseret?
Hvis du er interesseret i den filosofiske vinkel på bæredygtighed er du meget velkommen til at booke mig til et foredrag, en workshop eller et rådgivningsforløb.
start samtalen