WISE WASTE & DEN GRØNNE DRØM
Hvad
Alle skal forholde sig til den grønne omstilling og sikre at bæredygtighed kommer ind i dagligdagen på en måde hvor vi ikke mister os selv.
Hvornår
Kan bookes løbende i 2020.
Målgruppe
Uddannelsesorganisationer, civile organisationer, foreninger, NGO'er og virksomheder.

Booking:
+45 53854648
Post@ars17.dk
Dette foredrag går i dybden med de livsstilsmæssige aspekter af bæredygtighed og drømmen om den grønne verden med cirkulær økonomi, "donutvækst" og planetariske grænser.

Den fokuserer på de individuelle handlinger der kan bidrage til at løse klima og miljøkrisen.  Det tager fat på Zero Waste-bevægelsen og de fire R’er ”Reduce, Reuse, Recycle og Refuse” og tager fat på både dilemmaer og udfordringer relateret hertil.

Det handler om mad, tøj, transport, bolig og hvordan man får mere kvalitetsbevidsthed ind i sit liv. Foredraget introducerer begrebet ’globalistisk lokalisme’ som en filosofisk overligger for de nye bæredygtige fællesskaber der opstår på et folkeligt civil samfundsniveau både i- og udenfor byerne.  

Foredraget giver en guide til inspirerende hverdagsaktivisme, man kan tage med både i privatlivet og på arbejdspladsen og giver samtidig tips og råd til hvordan man får sig selv og det frie mindset med i den grønneomstilling.  

Hvorfor skal vi løse miljøkrisen for at løse klimakrisen, hvad er lokalisme og skal i have en "Wise Waste" politik på arbejdspladsen?

Foredraget giver nogle perspektiver på hvad det vil sige at leve et bæredygtigt liv og inspirerer til den gode, rolige og kloge forandring i dit eget liv.
Interesseret?
Hvis du er interesseret i den filosofiske vinkel på bæredygtighed er du meget velkommen til at booke mig til et foredrag, en workshop eller et rådgivningsforløb.
start samtalen