Filosofien &  
bæredygtighed
Hvad
Verden er altid i forandring. Men aldrig har vi haft så store globale ændringer, som i vores tid, der er præget af bevidstheden om den store planetariske krise.
Hvordan kommer den nye bevidsthed til at påvirke verden?
Hvornår
Foredraget kan bookes løbende.
Målgruppe
Universiteter, højskoler, efterskoler, friskoler, folkeskoler, gymnasier, kommuner, organisationer, foreninger og diverse civile arrangementer.
Den filosofiske idé bag bæredygtighed handler om hele den menneskelige civilisations livsbetingelser i en moderne postindustriel tidsalder.

Det handler om globalistisk lokalisme og om makrobevægelsen fra det antroprocæne til det økocentriske, fra den lineære vækst til cirkulære vækst, fra forbrugerisme til etisk ansvarlighed.

Det handler om autencitet, at sige pyt og om åndfuld realisme fremfor utopisk idealisme. Det handler om alle de inspirerende bæredygtige trends og tendenser fra New York, Norge, Singapore og København.

Foredraget formidler den filosofiske nerve, spiritualiteten og den etiske tråd i bæredygtighedsagendaen.

Bæredygtighed er en nyt etisk dannelsesideal som i disse år breder sig ud over hele planeten.

I foredraget tager jeg fat på bæredygtighed fra A-Z, udfordringer og dilemmaer og bruger cases, billeder og storytelling fra mit eget liv og rejser rundt i verden, til at formidle pointer og indsigter på en interessant og inspirerende måde så alle kan være med.

I dette foredrag tager jeg fat på bæredygtighed som filosofi og som idéhistorisk koncept, der ændrer verden på mange forskellige niveauer i disse år.
Interesseret?
Hvis du er interesseret i den bæredygtige vinkel, så lad mig hjælpe jer med at løse jeres opgaver.
Tryk herunder for at komme igang allerede nu.
start samtalen